XAS'25

XÈNIA 25 ANYS FOTOS FAMÍLIA NOVETATS CORREU LINKS

xènia

La xènia és una noia de 25 anys acabats de complir. va néixer a una bonica residència de la zona alta de Barcelona, i des de petita ja va demostrar les seves dots per dormir sense problemes i a qualsevol lloc (quina sort pels pares, oi?). la xenieta va anar des de ben petita a l’escola bressol, ja que des de peke ja era molt extrovertida. un parell d’anys desprès de nèixer, ja va començar a fer de cangur del seu germanet (mol guapo, je je). desprès d’estudiar al mare, on va passar uns molts bons anys amb les amigues de l’escola, un cop ja tenia 14 anys, va marxar cap a l’institut acompanyada per moltes amigues i a més fa fer-ne encara mes allà a la Guineueta (ara Collserola). durant tot aquest temps també dedicava una gran part del temps lliure anant a l’esplai (primer com a nena, i a partir dels 16 com a monitora) i a fes sopars i dinars amb tots els de la colla!

Un cop ja va ser mes gran, va començar a anar a la uni a estudiar magisteri d'infantil ni més ni menys que a Blanquerna, on va conèixer unes molt bones companyes ( a més d'unes quantes pijlles), amb les que compartir les hores i hores necessàries per a poder xerrar pels descosits i ja posades, fer la muntanya de treballs que s'han de fer.

Finalment, desprès dels estudis universitaris, ha treballat a diferents llocs, primer al SIL, je je, una escola on com no també va fer amigues, i desprès ja a la generalitat, voltant i voltant sense parar per tot el barcelonès i per variar, sense parar de fer més amiguetes!